Mereka dah jadi sahabatku,anda bila lagi?

SEMUA N3 YANG SAYA TULIS TIDAK ADA BERKAITAN LANGSUNG ATAU TIDAK LANGSUNG DENGAN YANG HIDUP MAUPUN YANG TELAH MENINGGAL.
SEMUA GAMBAR ATAS NAMA MAMACHIA ADALAH HAK MILIK PERSENDIRIAN TIDAK BOLEH DICOPY

Isnin, 16 Mei 2011

RASA DIRIKU MELAYANG JAUH.


Suka sangatt!!.  saya dengan lagu ni, bila dengar mesti badan aku rasa nak menari, kalau tidak pun mesti tangan atau kaki saya bergoyang ikut rentak lagu. ulang2 1000x pun tak boring. mana2 blog yang saya lawat dan pasang lagu ni, mesti singga lepak lama2  kadang2 tu santai kat blog korang sambil baca N3 korang, sambil2 menjamu telinga dengan lagu ni berulang2 kali, rasa nak tidur pula kat blog koranggg hehhee..itu yang saya malas mau pasang di blog saya ni, takut anti anak2 dan uma aku tak terurus asyik dengar lagu niii sajaaa..




--------------------------------------------------------
Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
saat ku harus bersabar dan trus bersabar
menantikan kehadiran dirimu
entah sampai kapan aku harus menunggu
sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
kadang kuberpikir cari penggantimu
saat kau jauh disana
ooo…



*Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia-sia
dan berikan satu jawaban pasti
entah sampai kapan aku harus bertahan
saat kau jauh disana rasa cemburu
merasuk kedalam pikiranku melayang
tak tentu arah tentang dirimu
apakah sama yang kau rasakan

reff:
walau raga kita terpisah jauh
namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
kekuatan 
cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini
akan tulus a a ai aishiteru

Bridge:
hapus sendiri pikiran melayang terbang
perasaan resah gelisah
jalani kenyataan hidup tanpa gairah
o…uo..
banyak segala misi dan ambisimu
akhiri semuanya cukup sampai disini
dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
kumohon kau kembali
kembali ke *
-------------------------------------------


lirik lagu dan video dah sedia, ada sapa2 nak belajar nyanyi lagu ni hehhe,
jom nyanyi bersama-sama, biar hari kita lebih ceri
tapi jangan sampai leka.

2 ulasan:

*Miss Syahnia* berkata...

sis sape nyanyi lagu ni..huhu

Mamachia berkata...

Miss Syahnia-penyanyinya ZIVILIA BAND. tajuk lagu kak suka AISHITERU baru kak tahu maksudnya MENUNGGU..hehhee. sis banyak kat youtube kak copy dri sna.