Mereka dah jadi sahabatku,anda bila lagi?

SEMUA N3 YANG SAYA TULIS TIDAK ADA BERKAITAN LANGSUNG ATAU TIDAK LANGSUNG DENGAN YANG HIDUP MAUPUN YANG TELAH MENINGGAL.
SEMUA GAMBAR ATAS NAMA MAMACHIA ADALAH HAK MILIK PERSENDIRIAN TIDAK BOLEH DICOPY

Jumaat, 20 Mei 2011

BERMANDIKAN CAHAYA KEEMASAN (SUNSET).

sebelah petang lepas gambar unduk ngadau kaamatan, 
kami sahabat photo menunggu sunset di pantai Tanjung Aru,
 alang2 sudah ada situ tunggu jaa lah, 
lagipun bukan mudah nak dapat cuaca bagus selalunya KK
 mendung dan hujan sahaja. tengah menunggu tu sempat juga tan posing2..
|
macam biasa korang tengok2lah iya, susah sikit tan nak cerita tentang alam ciptaan tuhan ni, jadi yang mampu tan kata hanyalah cantiknya.
bukan gambar tan tuuu iyaaa, tapi sunset tu cahayanya menakjupkan.

       








 berbaloi juga tunggu, banyak gambar c hubby aku dapat, tapi gambar ni paling di like dalam FB, sebabnya tu 1,2,3,4 dan 5. susunan orang berkumpul, masing2 dengan gelagat tengah menghayati sunset juga.



30 ulasan:

Amirah Adnan berkata...

wow! sweetnyek!

cun la mama!dramatis gitu amek gmbr sunset

sha a.s berkata...

kak, jelesnye dpt amik pic time sunset....Sha hari tu g Swiss Garden Kuantan mmg port utk org tgk sunset, tp apekan daya, petang tu ujan pulak...xde rezeki la kak :(

Nurr Kasih berkata...

subhanallah..cantik sgt kak..mmg ambil sunset di tanjung aru mmg port terbaik..

suka btl tgk warna keemasannya tu..mudah2an ada peluang, mau pi sana juga :D

Nurr Kasih berkata...

oo da buat pop up window :D..

daddyzkool berkata...

ala jelesnya dgn org yg ada kamera bagus ni...heeee

Hanny Esandra berkata...

aduhhh..
bestnya gambar pantai tu.. mamachia kat sabah kan? aduhh.. teringin sgt2 nak ke sana..

aisya berkata...

cantiknya.. dah lama tak g pantai.. huhu

Mamachia berkata...

Amirah Adnan-hei!! sis, sekali2 posing dengan kecantikan alam, bila lagi kan nampak juga macam melancong hehhe

Mamachia berkata...

Amirah Adnan-hei!! sis, sekali2 posing dengan kecantikan alam, bila lagi kan nampak juga macam melancong hehhe

Mamachia berkata...

sha a.s- sis kalau gi sabah nak gambar sunset kat Tanjung Aru lah tempatnya, ramai pelancong juga kat cini..tapi kak kebetulan saja dapat, dua ari tu ujan saja..

sis seronok nya cuti kat kuantan, banyak pantai cantik2.

Mamachia berkata...

Nurr Kasih- iya dik kecantikan alam ciptaan tuhan, susah nak di gambarkan dengan ucapan. jadi bila dapat abadikan dalam gambar best betul rasanya.

bah datanglah sabah, jln2 sambil mgambar.

Mamachia berkata...

nurr kasih-ada sudah pop up window kak. hehehe bertambah satu lagi perubahaan blog kak, kalau ada lagi nak ubah gi tau kak iya, tq..

Mamachia berkata...

daddyzkool- ala awak pun bole beli juga, murah sudah tu...duluh iyalah sekarang murah sdh tu. kamera hp pun sekarang kalah kamera dslr.

Mamachia berkata...

Hunny Esandra-iya sis kak kat sabah, tapi kak tinggal di Lahad Datu. jauh juga dari tjg Aru..

jemputlah datang, kata orang melancung dlm negeri.

Mamachia berkata...

aisya-jom gi pantai,hehhee...kita gi pantai jalan2 sambil ambil gambar, tak mcm pelancong betul2 berendam dan mandi manda..:D

*Miss Syahnia* berkata...

suma blogger p pntai
ha rasa nak ke pntai jugaklah

slalu juga ke pntai remis
bhmpiran dgn umah ain..
duduk di batu mlihat sunset
smbil mkn kopok leko..
memang sedappp ;)

cantekk berkata...

mmg cantik
subhanallah...

Mamachia berkata...

Miss Syahnia-wah!!! bestnya pantai dekat umah ain..bole ari2 pegi tak boring, hehhee , kak kalau pegi pantai kena pandu 2 jam,itu pun pantai x sunset.


seronoknya lihat sunset sambil makan lekor lagi tu sis.

Mamachia berkata...

cantekk-iya sis mang cantik ciptaan Allah kan, dicipta bukan sekadar untuk kita nikmati tapi juga untuk kita fikirkan.

cik aisha berkata...

cantiknye....xpenah lg tgk sunset kat pandai depan2 mata..:(

Mamachia berkata...

cik aisha-sis mang susah nak dapat, kena tunggu , muncul pun sekejap saja, kalau sunset yang bulat penuh plg lama pun 15 minit sja..

MARIA berkata...

sangat cantik...SUBHANALLAH...

Mamachia berkata...

MARIA-ciptaaNYA takan ada duanya..mang cantik maria, bila dihayatikan..

lagi kalau sis lihat sendiri..SUBHANALLAH.

*Miss Syahnia* berkata...

tp dear kalau suda kbiasaan
boleh jd boring jugak..hihi
jika teringin je baru ke pntai ;)

Alin Marlini berkata...

memang cantik....bilalah mau ke Sabah....

n u r k i m a berkata...

cantik yer pemandangan di pantai...

GreenJade berkata...

owh i loike sunset sis..

Subhanallah..santeknyee

Mamachia berkata...

Alin-datang saja tiket air asia kan murah..

Mamachia berkata...

nurkima-pantai mmg tempat yg cantik..tu yg ramai suka gi pantaikan, lagi time cuti skol..

Mamachia berkata...

GreenJade-cantikan satu hari di pantaipun cam tak puas..apalagi bila ada sunset.