Mereka dah jadi sahabatku,anda bila lagi?

SEMUA N3 YANG SAYA TULIS TIDAK ADA BERKAITAN LANGSUNG ATAU TIDAK LANGSUNG DENGAN YANG HIDUP MAUPUN YANG TELAH MENINGGAL.
SEMUA GAMBAR ATAS NAMA MAMACHIA ADALAH HAK MILIK PERSENDIRIAN TIDAK BOLEH DICOPY

Jumaat, 4 Mac 2011

Apple iPad 2...PUJAAN HATI.








Apple iPad 2...inilah rupanya pujaan hati suamiku yang dinanti2kan selama ini, saya ingatkan siapa tadi, geram sungguh, katanya dahlah slim, cantik dan bergaya..rupa2nya si Apple iPad 2. Kalau ini tak kisahlah kan lega saya...saya pun tertarik terutama yang warna putih tu..harganya pun ok juga, tak lah mahal sanggat  sama juga dengan harga sekarang...tapi bilalah sampai ke malaysia, tak sabar sudah suamiku nak berjumpa dengan pujaan hatinya itu.


apple ipad 2
Steve Jobs dengan produk terkininya...

Smart cover yang berwarna-warni..berkenan dengan warna pink tu.

Lebih tipis dari ipad sekarang..tak lama ada yg setipis kertas hehee...

Smart cover boleh jadi stand...wow! tak perlu beli stand





smartnya..patut pun jadi pujaan..









16 ulasan:

Yana Mus berkata...

Wah! Cantik! TERBAIK!!

Nurr Kasih berkata...

cantik sgt. dpt sebijik mmg best hehe.

man yusoef berkata...

smart!! geram pon ada...bile la nak dpt ni...huhu

MamaChia berkata...

Yana...iya yang terbaik...tapi harga araf yg terbaik juga lah kan..

MamaChia berkata...

Nurr Kasih...berkenan belilah satu..terutama yang pink tu cantikkan :-)

MamaChia berkata...

Man yusoef..geramkan, .tak lama tu sampai kat malaysia..benda2 yg jadi rebutan cam ni cepat sanggat dalam pasaran.

Lulu caldina berkata...

1st time datang sini..
Terpegun dengan gambar owner blog dengan mengenakan tudung..cantiknya...

shearasol berkata...

Huhu...Mungkin kah...

Hmmm..tak mungkin...

Tak de cukup duit =(

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ berkata...

de tgk lam berita aritu..fuhh..canggih..leleh tgk!!


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

atau berminat nak join GA saya..--> 2ND GIVEAWAY

MamaChia berkata...

Lulu-makasi Lulu .. saya edit sendiri tu..datang balik cini anti saya buat entry cara ambil gambar dan edit sekali..gambar cam muka depan majalah.

MamaChia berkata...

Shearasol-mungkin tu..iya kan kalau ikut ati semua mau..heheee godaan..

MamaChia berkata...

Waffa-heheee, geram kan ...comel sungguh ..rasanya kalau jatu pecah berkecai.

pRiNCe berkata...

"nice entry tau... dtg dari blog abg ben.... jom bce petua orang2 tua tntg soal kecntikan tubuh badan..."

selamat berkenalan ye...:)

Alin Marlini berkata...

Pujaan hati anak Alin jugak....

MamaChia berkata...

pRince-suka baca petua tu..terutama petua agar cepat dipinang.hehee.

Salam kenalan juga..

MamaChia berkata...

Alin-anak2 sekarang lebih tau benda2 IT ini dari kita.