Mereka dah jadi sahabatku,anda bila lagi?

SEMUA N3 YANG SAYA TULIS TIDAK ADA BERKAITAN LANGSUNG ATAU TIDAK LANGSUNG DENGAN YANG HIDUP MAUPUN YANG TELAH MENINGGAL.
SEMUA GAMBAR ATAS NAMA MAMACHIA ADALAH HAK MILIK PERSENDIRIAN TIDAK BOLEH DICOPY

Jumaat, 18 Februari 2011

Pagi Yang Gumbira...


 Assalamuallaikum dan selamat pagi.
Hari ni aku bangun pagi dengan happynya..buka blog ha ada sudah follow aku..heheee.suami aku gelakan aku balik ..katanya he sikitnyaaaa..biarlah kan, yang penting ada..
selepas  2minggu bertungkus lumus cari follower ..kira oklah tu..susah juga nak cari pengikut kan..bukannya apa saja kawan2 untuk mendengar gomelan aku ni tu ja..kan susah pun, cari kawan biar seribu..cari duit pun biar ribu2 heheheee..iyaka, adaka itu niat kita tuk masuk blog..bagi akulah, siapa yang tak mau duit..semuapun mau tapi tuk blog, rasanya terpulanglah pada individu tu..kalau dia iklas nak bagi apa salanya kan..tapi apa2 pun jangan sampai lupa tujuan asal nak cari kawan dan jadi pendengar setia aku..apalagi bagi aku yang banyak memerap kat umah ni sunyi pula bila x dah kawan..kan kan kan..kepada yg nak di follow tu tinggakan lah jejak korang iya..aku follow juga tu.

bagi blog yang baru macam aku ni..kenalah tekjar2 ke blog korang ,follow memollow..jadi pada korang kalau aku ketuk pintu korang, janganlah buat tak tau ja..
aku bukanya jual ubat pun..sekadar nak jemput tenguk dan follow sekali blog aku yang tak secantik blog korang.

ok lah, abis udah ngomel, aku nak umumkan ahli pengikut aku yang pertama2 masuk kat blog aku ni...ni dia comelkan..



p.i.n.K.y MoMMa


kerna gumbiranya aku ari ni, aku nak bagilah korang hadia ,macam saguhati kerna follow aku..tapi ni hanya untuk follow yang ke 1000 ..bukanya mahal pun ole2 dari sabah, apalagi Gelang Mutiara Sabah.

nantikan cerita tentang mutiara sabah, k.


                               **********************************************


8 ulasan:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

alar malunya gambar i terpampang di situ..huhu
anyway no poblem lar sis..
tapi yg 1000 baru dpt hadiah?
alahai..xde peluang la kita yg dh folo nih hihihi
eppy blogging ya =)

jemput sggah
http://eppyphamdiary.blogspot.com

rizwan's sweetheart berkata...

gelang mutiara sabah? bestnyer... nak xchnge link x?

adan berkata...

salam,jauh tu 1000 follower..

MamaChia berkata...

P.i.n.K.y MoMMa - malu2 kucing tu.
rizwan's swrrtheart - ok ga.
adan - best ga kalu x capai slmt gelang aku..hehe cam x iklas.

cepat2 sapa nak gelang..

GreenJade berkata...

haaa kena tggu smpai ke 1000 la nih mama hahaha
(upsss tergelak besar2 pulak)

seronok berblogging nih sis..dpt ramai kawan..sharing mcm2 info..tp saya nih asik pasang surut je sis..jarang2 dpt2 berblogging..masa kurang mengizinkan uhuhu

MamaChia berkata...

iya sis..saya pun baru ja..seronok bila lawat blog orng..banyak cita.. x boring...tak pe sis pelan2.datang je bila ada masa, join kat cini k.

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ berkata...

ala mamachia... cik bunga dah follow da ponggg :( sob..sob...

Mamachia berkata...

cik bunga-iya ke hehehee.