Mereka dah jadi sahabatku,anda bila lagi?

SEMUA N3 YANG SAYA TULIS TIDAK ADA BERKAITAN LANGSUNG ATAU TIDAK LANGSUNG DENGAN YANG HIDUP MAUPUN YANG TELAH MENINGGAL.
SEMUA GAMBAR ATAS NAMA MAMACHIA ADALAH HAK MILIK PERSENDIRIAN TIDAK BOLEH DICOPY

Sabtu, 19 Februari 2011

Mandi kolam kecik.


           

Bab2 mandi ni, eirfan dan chia ligat sangat kalau mandi ,tapi kalau sebuk mandi kolam ha! sukalah tu siap suruh ayahya pam belon kolam katanya..kolam tu pun kanya muat tuk dua orang.tupun pakai mandi masa dorang baby lagi, dah besar ni manalah muat..di paksa juga.biarlah yg penting dorang gembira





sempitlah abang..





geli2kan abang eirfan ..keluar




bestnya abang dah keluar.






seronoknya mandi, siap renang lagi
tengok ayah..ayah gambar



alamatnya kena beli baru yg besar .yg ada tu pun beli kat kuantan dulu..nak beli yg besar ,masalh pula nak letak mana?..kan bagus kalau ada kolam renang yang sebenar..bole juga renang2 ngan dorang. Sebut renang ni teringat pula rancangan minggu lalu mau picnik kat pantai tapi x menjadi .cuaca tak megizinkan dah 2minggu ujan sja.








6 ulasan:

GreenJade berkata...

hahah lepas ni mama kena bina swimming pool lah dlm rumah..anak2 makin mmbesar nih hehehe

mcm teringin nk join sama nih hehehe

MamaChia berkata...

tulah GreenJade..kan anak2 sja ..maknya pun nak juga rasa swimming pool tu.

makasi m'lawat iya..air kosong saja..

Liz berkata...

wah terhibur juga anak2 walau kolamnya kecik.....seronok kalu mamachia sama papachia masuk kolam kecik...hehehe

Sasa Al-Sharif berkata...

paling seronok bila follower tu org yg ikhlas follow blog kita. kalau setakat follow untuk dpt follower memang tak bermakna. followers atau readers? itu persoalannya

MamaChia berkata...

-Liz makasi...heheee ..tulah kita ni cukup lihat anak2 happy, kita pun happy jugakan..

MamaChia berkata...

-Sasa makasi..betul tu..lagi seronok kalau ramai..bole banyak cerita dan gosip2 hehee..