Mereka dah jadi sahabatku,anda bila lagi?

SEMUA N3 YANG SAYA TULIS TIDAK ADA BERKAITAN LANGSUNG ATAU TIDAK LANGSUNG DENGAN YANG HIDUP MAUPUN YANG TELAH MENINGGAL.
SEMUA GAMBAR ATAS NAMA MAMACHIA ADALAH HAK MILIK PERSENDIRIAN TIDAK BOLEH DICOPY

Isnin, 4 Julai 2011

SIBUK,SIBUK,SIBUK..

nilah pompuan malas ni...sampai bersawang dan berlumut blog tan, tak terurus sudah..sibuk memanjang.
banyak juga idea nak tulis..bukan malas cuma tak cukup tangan nak buat..SIBUK.

-tan sekarang sibuk terima tempahan jahit manik baju raya, tambah lagi tan terima tempahan dari kedai jahit. eeaa lagilah...tak menang tangan nasib baik tan setuju terima 1 kedai saja..mcm tak larat sudah...habis 2 datang 3.. ada 4 lagi tengah buat..tu yang sudah siap, ada lagi yang tengah baju baru di jahit...tu menunggu lagi..sabar sajalah..

-jahit langsir lagi..dengan kesibukan jahit manik risau pula langsir rumah aq tak siap..nak cat rumah lagi, rasanya tak sesuai buat time bulan puasa..

-minggu depan nak pergi kursus makeup di kota kinabalu pula..agak 3 hari tinggalkan rumah..bukan saja blog bersawang ruma pun mcm bersawang..

-lepas balik kursus nak buat photoshoot pula..sibuk betul, harap bulan ramadan nanti tak lah sibuk sanggat.

kepada kawan2 yang masih lagi ingat kat tan..hehheee mcm lama pulakan..mana tau sudah lupa..
tan tak kemana masih di sini, nanti tan cuba juga buat entry apa2 kegiatan yang tan buat sampai tak sempat nak buat buka blog mamachia ni....maaflah iya..

3 ulasan:

sha a.s berkata...

kak tan, rindu tau...lama akak x hapdet...ni betul bzy nih! hehe..

ape pn, take care ye!

Nurr Kasih berkata...

hehe..bz ye kak..selamat maju jaya kak :)

Cik Wani berkata...

hye kak..

jom komen kt link ni

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)