Mereka dah jadi sahabatku,anda bila lagi?

SEMUA N3 YANG SAYA TULIS TIDAK ADA BERKAITAN LANGSUNG ATAU TIDAK LANGSUNG DENGAN YANG HIDUP MAUPUN YANG TELAH MENINGGAL.
SEMUA GAMBAR ATAS NAMA MAMACHIA ADALAH HAK MILIK PERSENDIRIAN TIDAK BOLEH DICOPY

Jumaat, 15 Julai 2011

KURSUS SOLEKAN PENGANTIN PT 1

9hb julai 11

Tan dan family pergi ke KK ari tu( 9hb) sebab esok Tan ada kursus solekan dengan Azwa kryolan..memandangkan start kursus jam 9 pagi kami pegi awal satu hari...
pagi tu kami jalan awal jam 8 pagi , jadi agak2 dengan perjalanan 6jam sampai KK jam 2ptng..

MASALAH PULA DALAM PERJALANAN


perjalanan kami terganggu dan terpaksa berhenti di 6 tempat kinabatangan-sandakan- telupit-ranau-2 tempat lagi di KK... melalui sekatan polis dan jalan yang jem semua angkara BERSIH..
biasanya bila kami gi KK bila dari Lahad Datu jam 8pagi sampai jam 2 ptng tapi ari ni sampai jam 6 ptng..
anak2 pun rimas dalam keta..

10hb julai 11


KURSUS SOLEKAN PENGANTIN.

ari ni masuk daftar jam 9pagi...dimulakan dengan solekan smokey pada sebelah pagi dan shoket sebelah petangnya..
seronok bila dapat ilmu baru dalam bersolek...tambah lagi dapat menyolek 2 model dengan jayanya hehhee..lihatlah gambar2 yang koleksi Tan sendiri dan gambar ehsan dari Azwa.

beby dan yang lain pakai mask...sejuk dan lembutkan kulit muka..
mask sampai tutup mata hehhehe.. ok juga....

Beby Sebelum..
malu diambil gambar...alah jerawat tu biasalah..anti kak tapuk..main tapuk2.

Baby Selepas..
nah cantikan?..baby memang cantik dengan bentuk muka yang sempurna..

Happy dia..
eh! cantiklah kak bole ambil gambar..nah suka sudah dia, tadi malu2..

ah! tenguk tu terus posing..
lupa suda dengan kak...hehheee mana aku ni.

mari2 kak kita posing..
alah! napa aku tu serius betul...tengah fikir napalah aku pendik ni.

ok ka Tan solek...like.
barulah ngam...taklah berbeza sanggat.


Azwa dan Baby yang sporting..tq.
kerana bagi semanggat pada Tan...pasni bolelah solek pengantin iya...

 Pengalaman yang sanggat mengujakan disamping belajar, berkenalan dan yang paling penting HAPPY, HAPPY,HAPPY...
** tu saja gambar dengan Beby rupanya diam2 dia ada penggambaran petang tu di Sutera Harbour KK...berlakun dalam filem GERIMIS MENGUNDANG arahan Ahmad idham...sianya Baby kena pegi tempat lain lagi...tak sempat nak sembang banyak..



P/s: Walau singkatnya perkenalan tapi jika disulami keikhlasan..pasti menjadi ingatan.

6 ulasan:

GreenJade berkata...

wah cantik nya hasil sentuhan akak...baru nk tanya pelakon ke tuh? mcm kenal hehe..cun cun

saya sini pun kandas masa 1 day before BERSIH tuh...3 jam keras dlm keta..padahal nk blk umah 20 mins jek.sabo aje larr...

anismelon berkata...

wah..mcm best..anis nie kayu bab bab solek menyolek nie..hehe

munna berkata...

cantik hasil solekan kak ..... model pun senyum riang manis je...

Mamachia berkata...

GreenJade-terkandas juga..kat sana lagilah, sabah kesanya tak ketara sangat cuma...polis berhati2 sja..apa pun kena juga sabar...

heheee iya..nilah kak belajar2 boring kena pula time BERSIH.

Mamachia berkata...

anismelon-hehee lama2 biasalah tu..kak pun belajar juga..masa mula2 keras juga..

Mamachia berkata...

munna-iya senyum seronok, tu minta upload gambar di FB..lagi dia suka..