Mereka dah jadi sahabatku,anda bila lagi?

SEMUA N3 YANG SAYA TULIS TIDAK ADA BERKAITAN LANGSUNG ATAU TIDAK LANGSUNG DENGAN YANG HIDUP MAUPUN YANG TELAH MENINGGAL.
SEMUA GAMBAR ATAS NAMA MAMACHIA ADALAH HAK MILIK PERSENDIRIAN TIDAK BOLEH DICOPY

Ahad, 21 Oktober 2012

HARI JADI KE 41..SYUKUR.



         Kelmarin genap umur kak 41 tahun.. tua sudah, tapi kak bersyukur, dalam usia ni kak miliki segala2nya, kasih sayang, suami yang penyayang, anak2 yang baik, kesihatan yang juga semakin pulih, kemewahan hidup ( bagi saya cukup mewah wpun tak semewah Jutawan ) hehehee...syukur, syukur, syukur...dibagi peluang memiliki semua ini....kak tak lah sambut arijadi ni, sekadar makan2 di restoran dengan suami dan anak2 itupun sambut belah malam.....siang hari sempat lagi kak dan suami ambil gambar baby newborn....



Susah juga urus baby, kadang time kita gambar sempat pula dia kencing dan ada juga "berak".. perkara biasa... najis baby ni pun kan kotor sangat..apa2pun seronok bila pegang baby dan cium bau baby eee...macam nak mengandung lagi...Chia lah yang selalu kata "mak nak beli baby cam tu" ingatnya baby tu ada dijual mana2...




ni baby Ryan Resqi..comel, tak banyak ragam senang posing dia, baru umur 5 hari. pusat pun masi lekat, tidur saja dia masa sesi bergambar..gambar belum sempat edit lagi...



Chia.. yang kepingin ada adik, buat muka lapar lepas ikut mama dan ayah ge gambar baby..

tu saja entri ari ni...
Berkorban bagi kak ..melakukan kebaikan untuk orang lain walaupun kadang menyakitkan bagi kita...tapi jika anda melakukan dengan ikhlas ia memberikan kebahagiaan berlipat kali ganda...jadi berkorbanlah... ........Selamat Hari Raya Korban.


5 ulasan:

syiela berkata...

selamat hari lahir kak.. moga terus di beri kesihatan yg baik hendaknya...

comelnya baby tu... geram tengok

man berkata...

Slmt hari jadi..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Alin Marlini berkata...

happy befday kak..

HafRizah@Dátiles.Dulces berkata...

hepy befday kak...tu baby akak ke?.. err maaf bertanya..heheh... apepun tak sangka umur akak dh 41.. looks like 30 years old meh... :)

"seulas pandangan dari : Blog Rasmi
!Datiles Dulces! HafRizah....
terima kasih =) "
"

:: Mrs.SyahNia :: berkata...

SALAM KAK..

lama tak dtg sini
moga akk sihat2 selalu je yea ;))