Mereka dah jadi sahabatku,anda bila lagi?

SEMUA N3 YANG SAYA TULIS TIDAK ADA BERKAITAN LANGSUNG ATAU TIDAK LANGSUNG DENGAN YANG HIDUP MAUPUN YANG TELAH MENINGGAL.
SEMUA GAMBAR ATAS NAMA MAMACHIA ADALAH HAK MILIK PERSENDIRIAN TIDAK BOLEH DICOPY

Ahad, 13 Februari 2011

Majlis bertunang adik 9 (mutiara)

-syukur..majlis bertunang adik (mutiara ) dan faizal berjalan dengan baik. meriah juga, ramai keluarga lelaki datang..sekali tetapkan berapa wang hantaran dan tarikh (dijangkakan bulan nov)..hahaa kalo zaman saya rm15000 tu mang kejutan.tapi dengan harga barang yg semakin melambung ni..hantaran pun melambung jugaka?..tulah alasan yang di beri orang tua sekarang..barang pula tak habis2 naik, yang untungya tokeh runcit. Tak pa yg penting jangan sampai berhutang suda..


-lucu pla tengok pic ni ..baru kemarin faizal botakkan kepala..nazarka? anti kawin , sempat tu tumbuh..-cincin disarung tanda ikatan..hehee  pantun 1/2 kerat..comel cincinnya..suka saya tengok.heheee cam kasi dengar suami ja..esokan valentine day.-yang ni kakak c faizal..dua orng saja adik beradik..-mak c faizal ..sayang tu..katanya nak gambar ngan menantuku..menantu dua orang ja. betuanya kau tara..


 

-cantik pula dia hari tu...ramai juga yang puji..tabek kat jurusoleknya..sapa lagi kat akulah (naik bakul angkat sendiri)...belajar2 solek orang.Ini yang ke3 saya solek penuh..yang 2 lagi masa kursus.-bersama anak2 buah.. adeh! anak aku tak habis2 ngan game, gambar dulu nak.-lama suda tidak bergambar ramai2 gini ngan my family..anti ari kahwin bagus gambar ramai2 dengan baju sedondon.


-chia.. tak mau tinggal dia, mau gambar juga..duduklah simpul cam macik tara tu.

Tiada ulasan: